Museumavond stadsdeel Centrum

Woensdag 12 juni 2024, van 17:15 tot 20:30 | Bibliotheek Schilderswijk

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op woensdag 12 juni nodigt het Kunstmuseum alle inwoners van Schilderswijk uit voor een gezellig avondje kunst in het museum. Iedereen is welkom: je kunt alleen, met buren, vrienden of familie komen. Vanuit de wijk vertrekken speciale bussen die je naar het museum brengen.

Wat is er te doen?
Het hele museum is open en er zijn verschillende tentoonstellingen te zien. Laat je verrassen door De Haagse school in een ander licht, Universum Max Beckmann, Mondriaan & De Stijl of Het Wonder van Delfts Blauw. Neem deel aan een rondleiding, luister naar een lezing of sluit aan bij een creatieve workshop.

Zin om gewoon te genieten van het museum, een liveoptreden of iets te drinken? Dat kan ook. In de Tuinzaal kan iedereen de hele avond terecht voor koffie/thee, een drankje en wat lekkers. Het busvervoer, de toegang, alle activiteiten en de drankjes zijn gratis. Wil je mee met de bus? Het opstappunt is Bibliotheek Schilderswijk, Koningstraat 439. We verzamelen om 17.15 uur. in de bibliotheek. De bus vertrekt om 17.30 uur. Om 20:15 uur gaat de bus weer terug.

Reserveer je plek snel want vol is vol!
Per e-mail: schilderswijk@bibliotheekdenhaag.nl
Per telefoon: 070 353 52 85
Of gewoon aan de balie van de bibliotheek.