Lezen met Het Nationale Theater... Leedvermaak

Gepubliceerd op: 18 februari 2022 16:52

Bibliotheek Den Haag organiseert in maart en april samen met Het Nationale Theater: Lezen met HNT... Leedvermaak. In verschillende bibliotheken kunnen cultuurliefhebbers meedoen met workshops over de theatertekst van de Leedvermaak Trilogie van Judith Hertzberg.

Een professionele leesbegeleider neemt deelnemers mee door de toneeltekst. Daarna volgt een bezoek aan de voorstelling en komt de groep als afsluiting nog een laatste keer bij elkaar.

Meedoen kost €25,00. Deelnemers krijgen het boek met de toneeltekst en een uitgebreide reader met achtergronden. De prijs is inclusief twee avonden waarop de tekst gelezen wordt, het kaartje voor de voorstelling en een avond om na te praten.

Met deze workshops willen Bibliotheek Den Haag en Het Nationale Theater deelnemers kennis laten maken met de manier waarop een theatervoorstelling tot stand komt. Zij verdiepen zich in groepsverband in de tekst, de personages en de achtergronden van het verhaal, wat zorgt voor verdieping bij het bezoek aan de voorstelling.

Aanmelden voor de workshops is verplicht. In de onderstaande link, staan alle data en bibliotheken die meedoen aan Lezen met HNT...Leedvermaak.

Bekijk de data en vestigingen