Lezing: thrillerschrijver Julienne Brouwers

15 juni 2023, van 19:00 tot 20:00 | Haagse Hout

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Favoriet van Kobo Ebook en Storytel deelt hoe ze werkt en onthult iets over de nieuwste thriller die deze zomer wordt verwacht.

In 2020 brak Julienne door met haar thriller Dubbel bedrog, dat inmiddels al bijna 25.000 keer gelezen en geluisterd is. Vorig jaar kwam haar thriller Ziek van Jou uit en ook dit boek werd zeer gewaardeerd door lezers. Beide boeken stonden maandenlang in de Kobo ebook top 20 thrillers. Ook de luisterboeken zijn populair, Ziek van Jou stond vorige zomer zelfs op plek 1 bij de spannende boeken bij Storytel. Daarnaast heeft de prestigieuze uitgeverij Bloomsbury een boek van Julienne Brouwers in het Engels (Double Deceit) wereldwijd uitgegeven.

Julienne woont in Haagse Hout (Den Haag) met haar man en vier kinderen. Zij heeft een medisch-technische achtergrond en die ervaring gebruikt zij als inspiratie voor haar boeken. Haar thrillers zijn geliefd bij een breed publiek en worden gekenmerkt door een plot met veel verrassende wendingen die zich in hoog tempo afspelen. Tevens maakt de hoofdpersoon altijd persoonlijke ontwikkeling mee, waardoor je als lezer het verhaal wordt ingezogen.

Reserveren

Reserveer jouw plek via de onderstaande knop 'Reserveren'.

Na de lezing signeert zij graag jouw boek! Je kan een exemplaar kopen met contant geld of via een digitaal betalingsverzoek. 

Reserveren