Popartiesten in beeld

Vrijdag 12 april 2024 t/m zaterdag 18 mei 2024 | bibliotheek Leidschenveen

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Expositie van popfotograaf Rob Verhorst.

Het oeuvre van Rob Verhorst omvat een periode van ruim 45 jaar. Met foto's van de eerste Blondie concerten in 1978, via 17 Prince concerten, tientallen edities North Sea Jazz, ontelbare optredens in AHOY en de grote stadions tot de meest intieme portretten rond concerten is Rob Verhorst een uitzonderlijke grootheid in de muziekfotografie.

We zijn trots dat hij in deze expositie een selectie van zijn werk met o.a. Mick Jagger, Prince, Madonna, George Michael, The Stones en anderen in bibliotheek Leidschenveen laat zien. De expositie is van 12 april tot en met 18 mei 2024 tijdens openingstijden te bekijken.

Rob Verhorst
Rob Verhorst werkt sinds 1978 als professioneel fotograaf in de popmuziek. De liefde voor fotografie en muziek is zijn grote drijfveer. Hij heeft in zijn loopbaan alle grote en kleine popartiesten voor zijn lens gehad. Zijn foto's worden wereldwijd gepubliceerd en zijn veelvuldig gebruikt voor platen / CD / DVD en boekcovers.

Opening
Vrijdag 12 april zal deze expositie op 'flitsende' wijze worden geopend. In gesprek met Rob maken we kennis met hem en zijn liefde voor fotografie en muziek. Klik HIER voor meer info en aanmelden.