Als de liefde niet bestond

Vrijdag 24 mei 2024, van 20:00 tot 21:45 | bibliotheek Leidschenveen

Kosten: gratis

Muziekvoorstelling over de zin en soms ook de waanzin van dat ene woord “liefde” waar we allemaal naar op zoek zijn, mee worstelen, of enorm door geïnspireerd worden.

In de voorstelling ‘Als de liefde niet bestond’ vertellen Marieke en Rose op soms humoristische, luchtige en soms serieuze toon over componisten van de mooiste klassiekers en hun liefdesleven en anekdotes uit het eigen leven gegrepen.
Met mooie Nederlandstalige stukken van o.a. Toon Hermans, Liesbeth List, Jenny Arean en Wim Sonneveld. Maar ook bekende Frans- en Engelstalige liedjes en eigen liedjes vertaald naar het Nederlands. Liedjes, allemaal over de liefde. 
De liefde die verbindt, verblindt, je opslokt, gelukkig maakt en dan weer uitspuugt. De liefde voor jezelf en voor je naasten maar ook de liefde voor onze wereld. Ook mag je mooie instrumentale stukken verwachten van o.a Piazzolla, Czardas die vertolkt worden op viool en piano.

'Als de liefde niet bestond’ bestaat uit:
Marieke Booy – viool
Rose Spearman – zang
Willem Hoving – piano

Reserveren
Zin in een sfeervfolle muzikale avond over de liefde met een vleugje humor? Reserveer hieronder een ticket! Inloop vanaf 19.30 uur. 

RESERVEREN