Body percussie workshop voor volwassenen

Zaterdag 15 juni 2024, van 13:00 tot 14:00 | Bibliotheek Moerwijk

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Geef jezelf een energie boost met een workshop body percussie. Een cadeautje voor lichaam en geest!

Bij de workshop body percussie zijn uw handen, voeten, benen, borst en stem het instrument! Bij body percussie, ook wel body drumming, wordt het eigen lichaam dus ingezet van het als ritmisch percussie-instrument. Dat is soms best even wennen, want dat vereist wel de nodige concentratie en co├Ârdinatie. Dat maakt het trouwens extra leuk en levert soms hilarische momenten op!  

Toch heeft iedereen al snel het ritme een beetje onder de knie en ervaart men dat het lichaam deze vorm van muzikale ontspanning erg prettig vindt! Door de drumritmes op het lijf, het klappen, stampen en zingen wordt het lichaam helemaal wakker en een energie boost is het gevolg.

Het kloppen op het lijf activeert het immuunsysteem en vergroot de energie doorstroom in het lichaam. Dit kloppen (tappen) wordt ook gebruikt in verschillende oosterse en alternatieve geneeswijzen, waar men al lang weet dat het positieve effecten op het lichaam heeft. Ons doel ligt in het maken van plezier met muziek en met elkaar. Voeg daar deze prettige bijeffecten aan toe en je kunt spreken van een heerlijke opkikker. 

Aanmelden:
E-mail: moerwijk@bibliotheekdenhaag.nl
Telefonisch: 070 21 87 185
Of aan de balie van onze bibliotheek
Kan je niet komen? Meld je dan alsjeblieft telefonisch of per e-mail af.