Collegetour met Peter le Feber en Gregor Bak!

10 februari 2023, van 20:15 tot 22:00 | Bibliotheek Nieuw Waldeck

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Leer alles over de Barok, van Bach tot Vivaldi!

Ook dit voorjaar komt de veelzijdige en vrolijke pianist en musicoloog Gregor Bak samen met een bijzondere gast naar onze bibliotheek voor een uniek muziekcollege!

Deze keer deelt hij samen met de Haagse hobo├»st Peter le Feber al zijn kennis van en ervaringen met barokmuziek. De periode tussen 1600 en 1750 kent vele beroemde componisten als Bach en Vivaldi en vooral de hobo speelt een bijzondere rol in dit tijdperk, zoals Peter le Feber u laat horen.

Muziekgeschiedenis is nooit saai met deze twee geweldige muzikanten. Het wordt een gezellige en leerzame avond vol muzikale avonturen!

Peter le Feber werd in 1956 in Den Haag geboren. Hij studeerde hobo en piano aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en later aan het Rotterdams Conservatorium. Hij leerde van de besten: Ton Hartsuiker, Michael Davidson, Simon Houttuin en Maarten Karres. Na het behalen van zijn diploma bleef hij studeren bij de solohobo├»st van het Concertgebouw: Jan Spronk. Peter le Feber treedt op in kamermuziekverband en als solist bij diverse koren. Ook was hij jarenlang verbonden aan het Koorenhuis en de Muziekacademie als hobo- en pianodocent.

Gregor Bak begeleidt beroemdheden als Francis van Broekhuizen, dirigeert een geweldige amateurkoor of krijgt een onervaren publiek enthousiast voor een sing-a-long. Van klassiek tot levenslied, van Franse chanson tot Hollandse hit, van opera tot pop, niets is hem te gek. Gregor wordt enthousiast van alle soorten muziek en wil dat enthousiasme en zijn kennis graag met u delen!

Praktische informatie

Vrijdag 10 februari 2023, 20.15 uur

Bibliotheek Nieuw Waldeck

(Deuren open: 19.30 uur. Let op: Deuren sluiten om 20.15 uur!)

Reserveer uw gratis kaartje via de onderstaande knop!

Kunt u onverhoopt toch niet? Laat het ons weten, zodat wij dan weer iemand anders blij kunnen maken.

Reserveer hier uw gratis kaartje!