Boekpresentatie 'De Branding Voorbij'

Maandag 27 mei 2024, van 18:30 tot 20:15 | Bibliotheek Scheveningen

Kosten: gratis, reserveren

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Presentatie van de debuutroman van Nico van Putten, waarin een avontuurlijke zeiltocht en persoonlijke reis samenvallen.

Boekpresentatie

Vanavond presenteert Nico van Putten zijn boek 'De branding voorbij'. Hij verwerkte in deze roman bijzondere ontmoetingen en belevenissen tijdens zijn eigen zeilreizen. In een interview door de voorzitter van de Kustzeilvereniging Scheveningen vertelt Van Putten meer over de achtergronden van zijn boek, waarbij ook foto's van zijn reizen worden vertoond.

'De Branding Voorbij'

Wouter maakt met vrienden een lange zeiltocht op een open catamaran, vanaf het strand van Scheveningen langs de Waddeneilanden van Nederland en Duitsland. 'De Branding Voorbij' ontrolt zich als een 'seamovie' vol avonturen en ontmoetingen - zoals de Sinterklaasrituelen op Ameland en Borkum, die Wouter en zijn zeilmaten vanbinnenuit meemaken. Tegelijk is ook de persoonlijke reis van Wouter verweven in het verhaal van de zeereis; zijn reiservaringen helpen hem antwoorden te vinden in zijn eigen zoektocht.

Programma

Inloop met koffie en thee vanaf 18.30 uur. Om 19.00 uur start de presentatie met het interview met de auteur. Ook is er gelegenheid tot vragen stellen. Na de presentatie en officiƫle overhandiging is er vanaf ongeveer 19.45 uur gelegenheid om na te praten en een persoonlijk gesigneerd exemplaar van het boek te kopen.

Reserveren

Wilt u deze boekpresentatie bijwonen? Graag even reserveren via onderstaande link. Van harte welkom!

NB Bent u persoonlijk uitgenodigd door Nico van Putten, dan hoeft u geen plek te reserveren, wel graag uw aan- of afwezigheid aan hem doorgeven.

RESERVEER UW PLEK BIJ DEZE PRESENTATIE