BiebFavoriet

Bobbi Eden - haakexpert en tv-ster

Sjaak Bral

Bobbi Eden vlogt, treedt op in tv-shows en heeft drie haakboeken op haar naam staan. Ze groeide op Bouwlust, maakte faam in Amerika als pornoster en woont nu pal tegen de Haagse stadsgrens aan. Behalve van lezen houdt ze ook van gamen. Benieuwd naar wat Bobbi Eden leent? Je leest het hier.

Willie Wartaal - rapper

Willie Wartaal

Willie Wartaal is rapper, dj en tekstschrijver. In 2005 brak hij door met De Jeugd van Tegenwoordig. Hij woont in Ypenburg en houdt van boeken die net wat anders zijn. Benieuwd naar wat Willie Wartaal leent? Je leest het hier.

Sjaak Bral - cabaretier

Robert van Asten

Sjaak Bral is een creatieve duizendpoot. Hij schrijft columns, liedjes en
theaterteksten, presenteert op radio en tv, en hij is natuurlijk cabaretier. De geboren en getogen Hagenees woont in Bezuidenhout en heeft wel duizend favoriete boeken. Benieuwd naar wat Sjaak Bral leent? Je leest het hier. 

Robert van Asten - wethouder

Robert van Asten is, naast wethouder mobilteit en cultuur, ook wethouder van de Haagse bibliotheken. Hij is dan ook geregeld in de verschillende vestigingen te vinden. We vroegen hem welke zijn favoriete titels zijn. Benieuwd wat de wethouder leest? Je leest het hier.

Wat is #BiebFavoriet?

Een estafette die draait om Haagse bekendheden die gepassioneerd vertellen over hun favoriete titels uit de bibliotheek. Elke twee maanden is er een nieuwe BiebFavoriet. Mensen komen hem of haar overal tegen, zowel in de veertien bibliotheken – in de vorm van een levensgroot fotobord – als online. Vanaf 21 september deelt ook wethouder Robert van Asten zijn favoriete biebboeken via de website van de bibliotheek. Eind november geeft Willie Wartaal het stokje door aan Sjaak Bral en in februari 2020 vertelt Bobbi Eden over haar favoriete titels.