Jeugd | 0-6 jaar

Prentenboeken Top 10

De leukste luisterboeken

Meer over de Luisterbieb

Weet je dat je ook naar veel boeken kunt luisteren? Installeer de gratis LuisterBieb-app op je tablet of smartphone. Luister naar de leukste boeken, waar en wanneer je maar wilt.

Voorleesfilmpjes

Voorleesfilmpjes op Jeugdbibliotheek.nl

Bekijk de voorleesfilmpjes van de Voorleeshoek, Bereslim, SchoolTV en Wepboek. Met je Bibliotheekaccount kun je onbeperkt genieten van alle filmpjes. Handig en leuk!

Gratis BoekStartkoffertje én gratis lid

Als je baby ongeveer 3 maanden is, krijg je een waardebon voor het BoekStartkoffertje. Je kunt ook zelf de waardebon downloaden om het koffertje op te halen. Ga met de waardebon naar de bibliotheek, maak je baby lid en ontvang het gratis BoekStartkoffertje.

Download waardebon

Populaire boeken

Boekentip 0-3 jaar

Met carnaval kun je je verkleden, meelopen in een stoet en feestvieren! Bekijk het hele boekenfilmpje van Overal carnaval in De Voorleeshoek. 

Boekentip 3-6 jaar

Het is carnaval en Luuk en Lotje mogen naar de carnavalsoptocht in het dorp. Natuurlijk gaat de tweeling verkleed... Bekijk het hele boekenfilmpje in De Voorleeshoek. 

'Moppereend'

Leen Moppereend op jeugdbibliotheek.nl

Eend is mopperig. Niemand wil met haar spelen. Tenminste... dat vindt zij. Moppereend is gekozen tot prentenboek van het jaar. Een mopperboek om vrolijk van te worden!

Ken je BoekStart al?

website BoekStart

Kinderen die als baby al zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Je kan dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen! BoekStart laat kinderen en hun ouders van boeken genieten.

Lees deze e-books op je mobiel of tablet

Naar alle e-books op jeugdbibliotheek.nl