BoekToer themacollecties

BoekToer is een verzameling vaste collectiepakketten – leesboeken en onderwerpcollecties – van elk 40 boeken. Zo’n collectiepakket is ideaal als aanvulling op de schoolbibliotheek, maar bijvoorbeeld ook voor thematisch gebruik in de groep of klas. Elk pakket sluit aan bij de leesinteresses van kinderen en wordt kant-en-klaar aangeleverd.

BoekToer: fris, actueel en uitnodigend
BoekToer is een verzameling vaste collectiepakketten – leesboeken en informatieve boeken – van elk veertig boeken groot. Ze kunnen naar keuze van de school en de bibliotheek worden uitgeleend voor een periode van een heel schooljaar, of voor acht weken. Zo’n collectiepakket is ideaal als aanvulling op de schoolbibliotheek, maar bijvoorbeeld ook voor thematisch gebruik in de klas. Inmiddels zijn er allerlei BoekToer-pakketten te bestellen over de meest uiteenlopende onderwerpen! Elk pakket sluit aan bij het leesplan en de leesinteresses van de leerlingen voor basisonderwijs en wordt kant-en-klaar aangeleverd. Fris, actueel en uitnodigend! Benieuwd geworden naar de BoekToer-pakketten? Neem dan snel een kijkje in onze BoekToer-etalage.

Bestelproces

Als jouw school een of een aantal BoekToer-pakketten wil bestellen, lees dan hoe dit precies werkt.

1. Bekijk de BoekToer-etalage. Klik op categorieën om de collecties te zien of gebruik de zoekfunctie.

2. Bepaal jouw BoekToer-collectie(s). Maak een keuze en kies de tijdsduur: 8 weken of 1 jaar.

3. Geef je keuze door aan de bibliotheek. De bibliotheek vult het aanvraagformulier in en plaatst jouw bestelling.

4. Haal de bestelling op bij jouw bibliotheek. Als de bestelling klaar staat, ontvang je een e-mail. Bij de bestelling zit de verzendlijst en brief met retourdatum. De factuur ontvang je van de bibliotheek.

5. Lever de BoekToer-collectie in bij de bibliotheek. Een week voorafgaand aan de retourdatum ontvang je een reminder. Nog niet uitgelezen? Dan kun je overleggen met de bibliotheek of verlengen mogelijk is.   

De kosten voor een BoekToer-pakket
BoekToer 8 weken: € 40 per collectie
BoekToer 12 maanden: € 120 per collectie
BoekToertje 8 weken: € 30 per collectie
BoekToertje 12 maanden: € 90,00 per collectie

Voor meer informatie en aanvragen neem je contact met ons op.