Sjaak Bral ontvangt burgemeester Van Zanen in online programma Sjaak&Co

Gepubliceerd op: 23 februari 2021 11:18

Sjaak Bral heeft de afgelopen weken in zijn show Sjaak en Co al behoorlijk wat bekende gasten ontvangen, maar de uitzending van 10 maart gaat naar ongekend niveau! De burgemeester van Den Haag, Jan van Zanen, zal namelijk zijn tafelgast worden en de muziek wordt verzorgd door niemand minder dan Tim Akkerman.

Burgemeester Van Zanen

Sinds afgelopen zomer is Jan van Zanen de burgervader van onze stad. We kennen hem allemaal al een klein beetje, maar Sjaak gaat hem alles vragen over welke boeken hij leest, wat voor cultuur hij bezoekt, wat voor muziek hij luistert en natuurlijk ook over hoe hij naar onze mooie stad kijkt. Hij studeerde rechten in New York, wat maakte hij daar allemaal mee? Onze burgemeester voldeed ook gewoon zijn dienstplicht, in zijn geval bij de Koninklijke Luchtmacht. Dat moet ook vast mooie verhalen opleveren. En de overstap van Utrecht naar Den Haag, daar zal Sjaak ook zeker wat over te vragen hebben.

Timmer Akkerman verzorgt de muziek

Met de burgemeester als hoofdgast kan de muziek tijdens deze uitzending natuurlijk niet onder doen en dat is zeker gelukt, want oud Di-Rect frontman Tim Akkerman zal drie nummers ten gehore brengen. Al ruim twintig jaar zit hij in het vak, hij gaat ons verrassen met nummers uit zijn zeer gevarieerde oeuvre.

Kijk online

Sjaak&Co is onderdeel van Bieb070@home, hét online programma van Bibliotheek Den Haag! Dit wil je uiteraard niet missen. Dus kijk vanaf 10 maart 20.00 uur mee. Ook is het later terug te kijken via ons YouTube kanaal.