Netwerkevenement Music & Meetup tweede editie over duurzaam en lokaal eten

Gepubliceerd op: 11 oktober 2021 09:54

In de Centrale Bibliotheek in Den Haag startte vorige maand een nieuwe maandelijkse activiteit voor jonge Hagenaars. Elke laatste donderdag van de maand zijn zij welkom om te luisteren naar live-muziek en Ted Talks, mee te doen aan leuke en inspirerende workshops en tegelijkertijd nieuwe leeftijdsgenoten te leren kennen. De toegang is gratis. Tijdens de tweede editie van Music & Meetup op 28 oktober van 17u-19u genieten we van een optreden door Kay Slice en praten we over lokaal en duurzaam eten.

Haagse Honger

Hoe werkt duurzamer en lokaler eten? Tijdens dit deel van het evenement maken de deelnemers kennis met jonge Haagse initiatieven die hier al volop mee bezig zijn en ervoor zorgen dat we de koelkast kunnen vullen met eten uit de buurt. Ook wordt er gesproken over waarom dit een goed idee is. 

Kay Slice, ‘Grooves from a hiphopkid with a Ghana soul’

Hij liet De Wereld Draait Door studio swingen, liet Mathijs van Nieuwkerk fluiten, opende het jaar van Rembrandt met zijn scherpe woorden, trad met zijn live-band op bij VPRO Mundo, ontving meerdere lovende recensies van 3voor12, en is volgens Red Bull één van de acts die gaat opblazen. Kay Slice is op een muzikale missie. Zijn muziek klinkt als een mix van hiphop, soul en afrobeat: meditaties op zelfliefde, identiteit en alles wat je tegenkomt in de zoektocht naar jezelf. 

Doel van de serie

Met ‘Music & Meetup’ hoopt de Bibliotheek Den Haag, naast het organiseren van bijeenkomsten voor de doelgroep, ook bij te dragen aan een groter gevoel van betrokkenheid bij elkaar en verbinding in de stad. 

Thema’s

De bieb roept jongeren op om zelf met ideeën te komen voor thema’s waar zij in een workshop meer over zouden willen leren, zoals netwerken, studiekeuze, beleggen, duurzaamheid, vriendschap. Ook voorstellen voor muzikale acts zijn welkom. Zij kunnen hun idee mailen aan: anja.schulze@denhaag.nl.