Foto-expositie Aan Zee vanaf 24 juni te zien in de Centrale Bibliotheek

Gepubliceerd op: 21 juni 2021 11:50

Het alledaags strandleven door de lens van vier Haagse fotografen, dat is het thema van de expositie die vanaf 24 juni te zien is op de 2e etage van de Centrale Bibliotheek in Den Haag. Bij 'Aan Zee' zie je zo'n 60 foto's van Scheveningen door de eigenzinnige lens van Giedo van der Zwan, Merel Schoneveld, Mirjam Rosa en Sandra Uittenbogaart. In samenwerking met Museum Panorama Mesdag.

Deze fotografen maken eerlijke beelden van mensen aan zee, dus niet gemanipuleerd of geënsceneerd, en met aandacht voor de diversiteit van het échte strandleven. Vaak blijkt dat ze dezelfde situatie op volstrekt verschillende manieren hebben vastgelegd en dat is te zien in de expositie. Meer informatie over hen is hier te vinden. 

De expositie

De expositie ‘Aan Zee’ is gratis te bezoeken in de Centrale Bibliotheek aan het Spui, tweede verdieping, van 24 juni tot en met 24 september.

Oproep aan de bewoners van Den Haag

Als strandgangers in Den Haag geïnspireerd zijn door het werk van deze vier fotografen, kunnen zij hun eigen foto's delen onder met de #biebaanzee.