Afhalen, bezorgservice en online programmering tijdens lockdown

Gepubliceerd op: 15 december 2020 14:01

Bibliotheek Den Haag biedt met ingang van woensdag 16 december 2020 alternatieve dienstverlening aan. Naast een afhaalservice met boekenpakketten, start ook de bezorgservice voor 70-plussers weer. En vanaf donderdag 14 januari 2021 is er online programmering voor jong en oud. De bibliotheek neemt deze initiatieven, omdat zij ten minste tot 9 februari 2021 dicht is voor bezoekers als gevolg van de strengere lockdown ter bestrijding van het coronavirus. Actuele informatie staat op www.bibliotheekdenhaag.nl .

Afhaalservice

Bibliotheekleden kunnen zich vanaf vandaag via de website aanmelden voor het afhalen van een boekenpakket met vijf boekenbij een wijkbibliotheek. Na het online invullen van het aanvraagformulier ontvangen zij een bevestiging met meer informatie over wanneer het boekenpakket kan worden opgehaald.

Bezorgservice voor 70-plussers

De Centrale Bibliotheek organiseert speciaal voor ouderen een bezorgservice van boeken aan huis.  Bibliotheekleden van70 jaar en ouder kunnen zich hier vanaf woensdag 16 december eenmalig voor aanmelden, door via de website van de bibliotheek een pakket aan te vragen.

Online programmering – Bieb070@Home vanaf 14 januari

Bibliotheek Den Haag begint donderdag 14 januari met het online cultuurprogramma Bieb070@Home, omdat zij al langere tijd geen activiteiten kan organiseren. Kinderen kunnen op woensdagmiddag knutselen of luisteren naar een voorgelezen verhaal, op woensdagavond praat Sjaak Bral met bekende Hagenaars en Hagenezen in Sjaak&Co, op donderdagavond is er een gevarieerd programma en op vrijdagavond presenteren de cultuurankerbibliotheken Loosduinen en Leidschenveen/Ypenburg een culturele activiteit. De actuele programmering gaat door tot en met eind maart en is te zien in de agenda op de website van Bibliotheek Den Haag. Alle uitzendingen zijn ook terug te kijken via Youtube.