Jonge Stadsdichter 2023

Chelsy Valentina is de eerste Jonge Stadsdichter van Den Haag. De Jonge Stadsdichter laat horen wat er bij Haagse jongeren speelt. Met de kracht van woorden en poëzie laat zij de stad spreken. 

Nieuws

Jonge Stadsdichter 2023

Bekijk hier de finale van de Jonge Stadsdichter 2023

Gedicht van de Jonge Stadsdichter 2023

Huis van Gedichten

Huis van Gedichten ontwikkelt woordkunstprogramma’s voor voorschool, het primair, voortgezet en speciaal onderwijs en MBO. Via creatief schrijven, poëzie en spoken word brengen ze leerlingen van 2 tot 18 jaar in aanraking met taal, op een zodanig speelse manier dat dit aanbod een aanvulling biedt op het regulier onderwijs. Hierdoor ontdekken leerlingen hun talenten, leren ze verwoorden wat hen bezighoudt en groeit hun zelfvertrouwen.

Ga naar huis van gedichten

Het Jonge Stadsdichter Collectief 2022

In het Jonge Stadsdichter Collectief zijn verschillende stadsdichters vertegenwoordigd. Met de kracht van woorden en poëzie laten zij de stad spreken. Zo hopen zij kinderen en jongeren te inspireren met taal bezig te zijn en voor verbinding in de stad te zorgen

Meer over het stadsdichter collectief 2022

De Jonge Stadsdichter is een initiatief van Gemeente Den Haag, Huis van Gedichten,  Literatuurmuseum en Bibliotheek Den Haag.