Primair onderwijs

Met de groep naar de bieb

edubieb

Naar de bibliotheek met uw groep. Een feestje! Om leerlingen zelf boeken uit te laten zoeken. En als het Kinderboekenweek is, of tijdens de Nationale Voorleesdagen is een groepsbezoek nog veel leuker. Dan trakteren we op allerlei activiteiten. 

lees meer

Lezen Nou! leesinspiratie voor de leerkracht

Leesbevordering in de klas was nog nooit zo makkelijk. Bekijk een van onze YouTube-filmpjes. Bestel een gratis lesbrief en scoor het boek in de bibliotheek. In een handomdraai hebt u uw leerlingen aan het lezen. Goede boeken die aansluiten bij de onder-, midden- en bovenbouw. Leesplezier voor de leerlingen, én voor u!

naar ons YouTube kanaal

Leen een Biebkoffer

edubieb

Met een Biebkoffer haalt u de bibliotheek in huis! Het is een leuke manier om de klassencollectie tijdelijk aan te vullen. Of te werken met een bepaald thema. Er zijn Biebkoffers voor alle groepen. U besteld een koffer in onze webshop en haalt deze zelf af in de bibliotheek van uw keuze.

Wat kosten de themakoffers?
De kosten zijn 20 euro per koffer. 

lees meer

BoekToer

edubieb

Hoe zorgen we ervoor dat leerlingen enthousiast lezen en blijven lezen? Onder andere door hen steeds weer aantrekkelijke en actuele boeken aan te bieden. Daarom is er BoekToer. Met BoekToer haal je voor een korte periode extra boeken in huis. Meer keuze en dus meer leesplezier!

lees meer