Primair onderwijs

Leen een Biebkoffer

edubieb

Met een Biebkoffer haalt u de bibliotheek in huis! Het is een leuke manier om de klassencollectie tijdelijk aan te vullen. Of te werken met een bepaald thema. Er zijn Biebkoffers voor alle groepen.

Digitale geletterdheid

edubieb

Laat uw leerlingen hun digitale talenten ontdekken. Met uitdagende lessen die aanzetten tot creatief en logisch denken. Die het ruimtelijk inzicht vergroten. En kinderen vaardigheden aanleren die ze in deze tijd nodig hebben. 

Leesconsulent op school

edubieb

Ideeën opdoen over taal en (voor)lezen? Onze leesconsulenten geven leuke lessen bij u in de klas. Over jezelf presenteren bijvoorbeeld. Over rijmen, dichten of een spreekbeurt houden. Met u afgestemd, en soms op maat gemaakt.

Met de groep naar de bieb

edubieb

Naar de bibliotheek met uw groep. Een feestje! Om leerlingen zelf boeken uit te laten zoeken. En als het Kinderboekenweek is, of tijdens de Nationale Voorleesdagen is een groepsbezoek nog veel leuker. Dan trakteren we op allerlei activiteiten. 

Lezen Nou! leesinspiratie voor de leerkracht

Leesbevordering in de klas was nog nooit zo makkelijk. Bekijk een van onze YouTube-filmpjes. Bestel een gratis lesbrief en scoor het boek in de bibliotheek. In een handomdraai hebt u uw leerlingen aan het lezen. Goede boeken die aansluiten bij de onder-, midden- en bovenbouw. Leesplezier voor de leerlingen, én voor u!