Resultaat 11 - 20 (van 39)

• Tips voor thuis

20 maart 2020

Bibliotheek Den Haag moest uit veiligheidsoverwegingen na de maatregelen van het kabinet helaas ook de beslissing nemen om dicht te gaan, vooralsnog tot 25 mei. Hoe alles zich verder ontwikkelt is onzeker, maar we laten u natuurlijk niet in de steek! In dit bericht vindt u online tips voor thuis.

Bekijk details van Tips voor thuis

• Bieb070, 2019 in woord en beeld!

5 maart 2020

2,6 miljoen mensen bezochten in 2019 de Haagse bibliotheken. Misschien was u wel een van die bezoekers! Er gebeurde veel: van de Week van de Mediawijsheid tot gratis huiswerkbegeleiding en Nederlands leren. Van bijeenkomsten en uitstapjes rond het thema geschiedenis tot bezoeken van schrijvers. En dat is nog maar het topje van de ijsberg!

Bekijk details van Bieb070, 2019 in woord en beeld!

• Bobbi Eden nieuwe BiebFavoriet van Bibliotheek Den Haag

24 februari 2020

Bobbi Eden is vanaf donderdag de nieuwe BiebFavoriet in alle bibliotheken van Den Haag! De Haagse realityster en schrijfster nam afgelopen donderdag het ambassadeurschap over van Sjaak Bral.

Bekijk details van Bobbi Eden nieuwe BiebFavoriet van Bibliotheek Den Haag

• Gratis hulp bij belastingaangifte

20 februari 2020

De Stichting Belastingwinkel Rotterdam (SBR) houdt in de maand maart spreekuren in negen wijkbibliotheken. Studenten van de SBR helpen u gratis met het invullen van de aangifte inkomstenbelasting.

Bekijk details van Gratis hulp bij belastingaangifte

• Nieuw: PC-pas

14 januari 2020

Bent u geen lid van de bibliotheek en maakt u meer dan 2,5 uur per jaar gebruik van de computers? Dan is een PC-pas iets voor u!

Bekijk details van Nieuw: PC-pas

• Nieuwe bibliotheek voor Bouwlust

11 december 2019

Goed nieuws voor de bewoners van de wijk Bouwlust! Het is bewoners en organisaties gelukt om een nieuwe bibliotheek naar hun wijk te krijgen. Na de sluiting van de bibliotheek aan de Beresteinlaan (stadsdeel Escamp), hebben bewoners en organisaties uit de wijk het initiatief genomen om te pleiten voor een nieuwe bibliotheek. En met resultaat, volgend jaar zomer wordt in wijkcentrum Bouwlust deze bijzondere nieuwe bibliotheek geopend.

Bekijk details van Nieuwe bibliotheek voor Bouwlust

• Nieuw collegeakkoord: 2 miljoen voor Bibliotheek Den Haag

9 december 2019

In het nieuwe coalitieakkoord voor de stad is 2 miljoen euro gereserveerd voor de verbouwing van de Centrale Bibliotheek.

Bekijk details van Nieuw collegeakkoord: 2 miljoen voor Bibliotheek Den Haag

• Aangepaste openingstijden in december

27 november 2019

In de maand december heeft de bibliotheek rondom de feestdagen aangepaste openingstijden. Sommige bibliotheken gaan eerder dicht of zijn geheel gesloten.

Bekijk details van Aangepaste openingstijden in december

• Buurtbibliotheek Spoorwijk sluit op 1 december 2019

26 november 2019

Vanaf 1 december 2019 sluit buurtbibliotheek Spoorwijk. Na de sluiting bent u van harte welkom in een andere bibliotheek.

Bekijk details van Buurtbibliotheek Spoorwijk  sluit op 1 december 2019

• 'Vallen is als vliegen' is de Haagse scholieren favoriet van 2019!

18 november 2019

Woensdag 13 november 2019 kozen scholieren van zeven Haagse scholen in de Centrale Bibliotheek hun favoriet voor de Bookspot Literatuurprijs 2019.

Bekijk details van 'Vallen is als vliegen' is de Haagse scholieren favoriet van 2019!