Resultaat 21 - 30 (van 34)

• Gezocht: vrijwilliger huiswerkbegeleiding

30 september 2019

Voor huiswerkbegeleiding zijn we op zoek naar begeleiders. Je gaat kinderen van de basisschool helpen en ondersteunen bij het maken van hun huiswerk, werkstuk of extra lesmateriaal.

Bekijk details van Gezocht: vrijwilliger huiswerkbegeleiding

• Campagne BiebFavoriet van start!

21 september 2019

Rapper Willie Wartaal en wethouder bibliotheken Robert van Asten lanceerden zaterdagochtend 21 september in bibliotheek Ypenburg de BiebFavoriet-campagne. Om te vieren dat de website van Bibliotheek Den Haag vernieuwd is, delen bekende Hagenaars namelijk twee maanden lang hun favoriete biebboeken met de stad. De feestelijke bijeenkomst werd goed bezocht! Ook toekomstige BiebFavorieten Bobbi Eden en Sjaak Bral waren aanwezig. Bezoekers konden een foto maken met Willie Wartaal en kregen een gesigneerde...

Bekijk details van Campagne BiebFavoriet van start!

• Herinrichting bibliotheek Loosduinen uitgesteld tot 2 december

20 september 2019

Eerder kreeg u het bericht dat bibliotheek Loosduinen in een nieuw jasje gestoken wordt en daarom vanaf 4 november tijdelijk sluit. Gebleken is dat de voorbereidingen op de verbouwing iets meer tijd vergen dan verwacht. De bibliotheek sluit daarom pas vanaf maandag 2 december voor de start van de werkzaamheden. U kunt tot dat moment dus gewoon bij ons terecht!

Bekijk details van Herinrichting bibliotheek Loosduinen uitgesteld tot 2 december

• Geslaagde lezing met Erben Wennemars!

19 september 2019

Woensdagavond 18 september was het een hele bijzondere avond in Leidschenveen! Toen gaf voormalig schaatskampioen Erben Wennemars een lezing.

Bekijk details van Geslaagde lezing met Erben Wennemars!

• Onze website is vernieuwd

2 augustus 2019

Het kan u bijna niet ontgaan zijn: de bibliotheek heeft een nieuwe website! Niet alleen het uiterlijk is veranderd, maar u vindt bijvoorbeeld ook veel meer collectietips en er zijn wat wijzigingen in ‘Mijn bibliotheek’ .

Bekijk details van Onze website is vernieuwd

• Herinnering per e-mail

31 juli 2019

Ontvang een bericht voordat uw leentermijn verstrijkt.

Bekijk details van Herinnering per e-mail

• Bezoek de StrandBibliotheek op de Scheveningse Pier!

11 juli 2019

Onze mobiele strandbibliotheek in de vorm van een strandhuisje siert in de maanden juli en augustus 2019 de Scheveningse Pier.

Bekijk details van Bezoek de StrandBibliotheek op de Scheveningse Pier!

• Aangepaste openingstijden in de zomervakantie

11 juli 2019

Met uitzondering van de Centrale bibliotheek en bibliotheek Escamp zijn de wijkbibliotheken in de zomervakantie van 22 juli t/m 1 september 2019 op maandag gesloten.

Bekijk details van Aangepaste openingstijden in de zomervakantie

• 6 weken lenen in de zomervakantie

11 juli 2019

De zomermaanden komen eraan! Tijd voor ontspanning, dagjes weg en misschien een lekkere vakantie.

Bekijk details van 6 weken lenen in de zomervakantie

• Veranderingen bij online aanvragen uit andere bibliotheken

11 juli 2019

Materialen die niet in onze collectie zitten kon u altijd zelf online aanvragen. Daar is nu tijdelijk enige verandering in gekomen.

Bekijk details van Veranderingen bij online aanvragen uit andere bibliotheken