Resultaat 21 - 30 (van 46)

• Gratis hulp bij belastingaangifte

20 februari 2020

De Stichting Belastingwinkel Rotterdam (SBR) houdt in de maand maart spreekuren in negen wijkbibliotheken. Studenten van de SBR helpen u gratis met het invullen van de aangifte inkomstenbelasting.

Bekijk details van Gratis hulp bij belastingaangifte

• Nieuw: PC-pas

14 januari 2020

Bent u geen lid van de bibliotheek en maakt u meer dan 2,5 uur per jaar gebruik van de computers? Dan is een PC-pas iets voor u!

Bekijk details van Nieuw: PC-pas

• Nieuwe bibliotheek voor Bouwlust

11 december 2019

Goed nieuws voor de bewoners van de wijk Bouwlust! Het is bewoners en organisaties gelukt om een nieuwe bibliotheek naar hun wijk te krijgen. Na de sluiting van de bibliotheek aan de Beresteinlaan (stadsdeel Escamp), hebben bewoners en organisaties uit de wijk het initiatief genomen om te pleiten voor een nieuwe bibliotheek. En met resultaat, volgend jaar zomer wordt in wijkcentrum Bouwlust deze bijzondere nieuwe bibliotheek geopend.

Bekijk details van Nieuwe bibliotheek voor Bouwlust

• Nieuw collegeakkoord: 2 miljoen voor Bibliotheek Den Haag

9 december 2019

In het nieuwe coalitieakkoord voor de stad is 2 miljoen euro gereserveerd voor de verbouwing van de Centrale Bibliotheek.

Bekijk details van Nieuw collegeakkoord: 2 miljoen voor Bibliotheek Den Haag

• Aangepaste openingstijden in december

27 november 2019

In de maand december heeft de bibliotheek rondom de feestdagen aangepaste openingstijden. Sommige bibliotheken gaan eerder dicht of zijn geheel gesloten.

Bekijk details van Aangepaste openingstijden in december

• Buurtbibliotheek Spoorwijk sluit op 1 december 2019

26 november 2019

Vanaf 1 december 2019 sluit buurtbibliotheek Spoorwijk. Na de sluiting bent u van harte welkom in een andere bibliotheek.

Bekijk details van Buurtbibliotheek Spoorwijk  sluit op 1 december 2019

• 'Vallen is als vliegen' is de Haagse scholieren favoriet van 2019!

18 november 2019

Woensdag 13 november 2019 kozen scholieren van zeven Haagse scholen in de Centrale Bibliotheek hun favoriet voor de Bookspot Literatuurprijs 2019.

Bekijk details van 'Vallen is als vliegen' is de Haagse scholieren favoriet van 2019!

• Haagse scholieren kiezen favoriet BookSpot Literatuurprijs

11 november 2019

Woensdag 13 november 2019 kiezen scholieren van zeven Haagse scholen in de Centrale Bibliotheek hun favoriet voor de Bookspot Literatuurprijs 2019.

Bekijk details van Haagse scholieren kiezen favoriet BookSpot Literatuurprijs

• Den Haag opnieuw gastheer uitreiking BookSpot Literatuurprijzen

11 november 2019

De feestelijke uitreiking van de BookSpot Literatuurprijzen 2019 vindt op donderdagavond 14 november plaats in de Centrale Bibliotheek van Den Haag. Robert van Asten, wethouder Cultuur, is verheugd dat de stad Den Haag ook dit jaar weer gastheer is van dit prestigieuze evenement waar het Nederlandstalige boek en het lezen gevierd worden.

Bekijk details van Den Haag opnieuw gastheer uitreiking BookSpot Literatuurprijzen

• Sjaak Bral nieuwe BiebFavoriet - aftrap met Haags avondje in het Haagse Hout

5 november 2019

Vanaf 20 november is Sjaak Bral de nieuwe BiebFavoriet in alle Haagse bibliotheken. Hij neemt het stokje van Willie Wartaal over.

Bekijk details van Sjaak Bral nieuwe BiebFavoriet - aftrap met Haags avondje in het Haagse Hout