Resultaat 1 - 10 (van 47)

• Bibliotheek Den Haag presenteert toekomstvisie

24 september 2020

De Bibliotheek Den Haag is meer dan boeken alleen. In de toekomst zal de Haagse bibliotheek nog belangrijker worden als een ontmoetingsplek met tal van activiteiten voor jong en oud. Dit staat te lezen in de vandaag gepresenteerde Beleidsvisie Bibliotheek in Beweging 2021-2025. Babylezen, taalcursussen, huiswerkbegeleiding, debattraining, studie, onderzoek, cursussen, lezingen en optredens. Jaarlijks komen in totaal 2.6 miljoen bezoekers naar de Haagse bibliotheken. Dat maakt Bibliotheek Den Haag...

Bekijk details van Bibliotheek Den Haag presenteert toekomstvisie

• Venstertijden Bibliotheek Den Haag voor kwetsbare groepen

23 september 2020

Bibliotheek Den Haag stelt m.i.v. zaterdag 26 september 2020 venstertijden in voor kwetsbare groepen. Vanaf dat moment kunnen kwetsbare groepen iedere zaterdagochtend, in elk stadsdeel, terecht tijdens een extra openingsuur.

Bekijk details van Venstertijden Bibliotheek Den Haag voor kwetsbare groepen

• Mijn bibliotheek en catalogus vrijdag- en zaterdagnacht (25-26 sept) tijdelijk niet beschikbaar

22 september 2020

Wegens technisch onderhoud zal op vrijdag- en zaterdagnacht (25 en 26 september) 22:00-06:00 de Mijn bibliotheek-omgeving en de catalogus niet beschikbaar zijn.

Bekijk details van Mijn bibliotheek en catalogus vrijdag- en zaterdagnacht (25-26 sept) tijdelijk niet beschikbaar

• Buurtbibliotheek Benoordenhout maakt plaats voor opvang coronapatiënten

16 september 2020

In verband met het coronavirus moet buurtbibliotheek Benoordenhout vrijdag 18 september helaas opnieuw tijdelijk de deuren sluiten.

Bekijk details van Buurtbibliotheek Benoordenhout maakt plaats voor opvang coronapatiënten

• Robert van Asten geeft startsein verbouwing bibliotheek Bouwlust

31 augustus 2020

De Haagse gemeenteraad besloot eerder om weer een bibliotheek in Bouwlust te openen na de succesvolle handtekeningenactie van wijkbewoners onder leiding van Kristen de Winter, en diverse inspanningen van organisaties in de wijk. Maandagmiddag 31 augustus was het zover! Wethouder Robert van Asten gaf het startsein voor de verbouwing van de nieuwe bibliotheek. Hij deed dat in klein gezelschap, in verband met de maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Bekijk details van Robert van Asten geeft startsein verbouwing bibliotheek Bouwlust

• Openingstijden Centrale Bibliotheek, Escamp, Scheveningen en Segbroek weer verruimd

30 augustus 2020

Goed nieuws: vanaf maandag 31 augustus hanteren de Centrale Bibliotheek en de bibliotheken Segbroek, Escamp en Scheveningen hun vertrouwde openingstijden weer. De overige bibliotheken zullen, als dat mogelijk is, begin oktober terugkeren naar de openingstijden die u gewend bent. We houden u uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen.

Bekijk details van Openingstijden Centrale Bibliotheek, Escamp, Scheveningen en Segbroek weer verruimd

• Wat kunt u doen in de bibliotheek?

30 augustus 2020

Nu de regering de maatregelen om verspreiding van het coronavirus versoepelt, openen wij de deuren van onze bibliotheken ook steeds verder. Natuurlijk zorgen we er tegelijkertijd nog steeds voor dat de (hygiëne)maatregelen kunnen worden nageleefd.

Bekijk details van Wat kunt u doen in de bibliotheek?

• Boekenverkoop op 6 september tijdens het HUF

3 augustus 2020

Dé traditionele boekenverkoop van het jaar! Ook dit jaar houden we weer een opruiming van boeken, cd's en films die ruimte moeten maken voor nieuwe aanwinsten in de bibliotheek. Ze gaan voor bijna niets de deur uit!

Bekijk details van Boekenverkoop op 6 september tijdens het HUF

• Spreekuur digitale vragen van start!

17 juli 2020

Voor uw vragen over de smartphone, tablet, het gebruik van uw laptop of computer, het gebruik van e-books, en Klik & Tik. Of informatie over de cursussen in de bibliotheek.

Bekijk details van Spreekuur digitale vragen van start!

• Studeren, uw krantje lezen en meer: veel kan weer!

29 juni 2020

We openen de deuren van de bibliotheken weer iets verder.

Bekijk details van Studeren, uw krantje lezen en meer: veel kan weer!