Resultaat 1 - 10 (van 24)

• Haagse scholieren kiezen favoriet BookSpot Literatuurprijs

11 november 2019

Woensdag 13 november 2019 kiezen scholieren van zeven Haagse scholen in de Centrale Bibliotheek hun favoriet voor de Bookspot Literatuurprijs 2019.

Bekijk details van Haagse scholieren kiezen favoriet BookSpot Literatuurprijs

• Den Haag opnieuw gastheer uitreiking BookSpot Literatuurprijzen

11 november 2019

De feestelijke uitreiking van de BookSpot Literatuurprijzen 2019 vindt op donderdagavond 14 november plaats in de Centrale Bibliotheek van Den Haag. Robert van Asten, wethouder Cultuur, is verheugd dat de stad Den Haag ook dit jaar weer gastheer is van dit prestigieuze evenement waar het Nederlandstalige boek en het lezen gevierd worden.

Bekijk details van Den Haag opnieuw gastheer uitreiking BookSpot Literatuurprijzen

• Sjaak Bral nieuwe BiebFavoriet - aftrap met Haags avondje in het Haagse Hout

5 november 2019

Vanaf 20 november is Sjaak Bral de nieuwe BiebFavoriet in alle Haagse bibliotheken. Hij neemt het stokje van Willie Wartaal over.

Bekijk details van Sjaak Bral nieuwe BiebFavoriet - aftrap met Haags avondje in het Haagse Hout

• Storing bij reserveren sommige titels

4 november 2019

In verband met een storing in het systeem kan het op dit moment voorkomen dat het plaatsen van een reservering niet lukt.

Bekijk details van Storing bij reserveren sommige titels

• Nederland Leest: gratis exemplaar van Jan Wolkers' Winterbloei

1 november 2019

Duurzaamheid: een meer besproken of actueler thema bestaat er bijna niet! De maand november staat dan ook in het teken van duurzaamheid, tijdens de jaarlijkse themamaand Nederland Leest. Tijdens Nederland Leest kunt u gratis het boek Winterbloei van Jan Wolkers ophalen in de bibliotheek*.

Bekijk details van Nederland Leest: gratis exemplaar van Jan Wolkers' Winterbloei

• E-mail storing: Controleer uw postvak ongewenste mail

28 oktober 2019

E-mails verzonden aan Microsoft domeinen (zoals Hotmail en Outlook) zijn mogelijk in uw ongewenste mail map aangekomen.

Bekijk details van E-mail storing: Controleer uw postvak ongewenste mail

• Inspirerend & leerzaam: de speciale SportBibliotheek

4 oktober 2019

Donderdagavond 3 oktober vond de Speciale SportBibliotheek plaats in Bibliotheek Escamp: Een talkshow over sport en beweging voor mensen met een beperking.

Bekijk details van Inspirerend & leerzaam: de speciale SportBibliotheek

• Een groot succes: historische wandeling door Laak

2 oktober 2019

Wandelen met de bieb, ja het kan! Samen met gids Leo Vlaar, geboren en getogen in de wijk Laakkwartier, vond afgelopen maand twee keer de historische wandeling plaats.

Bekijk details van Een groot succes: historische wandeling door Laak

• Gezocht: vrijwilliger huiswerkbegeleiding

30 september 2019

Voor huiswerkbegeleiding zijn we op zoek naar begeleiders. Je gaat kinderen van de basisschool helpen en ondersteunen bij het maken van hun huiswerk, werkstuk of extra lesmateriaal.

Bekijk details van Gezocht: vrijwilliger huiswerkbegeleiding

• Campagne BiebFavoriet van start!

21 september 2019

Rapper Willie Wartaal en wethouder bibliotheken Robert van Asten lanceerden zaterdagochtend 21 september in bibliotheek Ypenburg de BiebFavoriet-campagne. Om te vieren dat de website van Bibliotheek Den Haag vernieuwd is, delen bekende Hagenaars namelijk twee maanden lang hun favoriete biebboeken met de stad. De feestelijke bijeenkomst werd goed bezocht! Ook toekomstige BiebFavorieten Bobbi Eden en Sjaak Bral waren aanwezig. Bezoekers konden een foto maken met Willie Wartaal en kregen een gesigneerde...

Bekijk details van Campagne BiebFavoriet van start!