Resultaat 1 - 10 (van 50)

• Bibliotheek Den Haag weer open

17 november 2020

U kunt weer terecht bij de bibliotheek! Door de aangekondigde verruiming van de coronamaatregelen, zijn alle Haagse filialen vanaf donderdag 19 november opnieuw open voor het lenen en terugbrengen van boeken en andere materialen. Ook zijn nu online in verschillende vestigingen studieplekken te reserveren.

Bekijk details van Bibliotheek Den Haag weer open

• Alle filialen van Bibliotheek Den Haag gesloten m.i.v. 5 november

3 november 2020

De Haagse bibliotheken moeten vanaf donderdag 5 november tot nader order opnieuw dicht voor bezoekers. De sluiting volgt op de beslissing van het kabinet over te gaan tot een tijdelijke verzwaring van de gedeeltelijke lockdown om het coronavirus te bestrijden.

Bekijk details van Alle filialen van Bibliotheek Den Haag gesloten m.i.v. 5 november

• Nieuwe app voor e-books en luisterboeken van de Bibliotheek

7 oktober 2020

Bibliotheekleden hebben naast de mooie collectie in de bibliotheek ook toegang tot duizenden e-books en luisterboeken in de online Bibliotheek. Sinds kort kunnen zij e-books en luisterboeken makkelijk lenen, lezen en luisteren in één nieuwe app.

Bekijk details van Nieuwe app voor e-books en luisterboeken van de Bibliotheek

• Nieuwe corona-maatregelen bij bibliotheek

29 september 2020

Bibliotheek Den Haag treft extra corona-maatregelen, naar aanleiding van de nieuwe landelijke regels die op 28 september zijn afgekondigd. U wordt dringend geadviseerd voortaan een mondkapje te dragen tijdens een bezoek aan de bibliotheek.

Bekijk details van Nieuwe corona-maatregelen bij bibliotheek

• Extra wifi-netwerk in de bibliotheek

29 september 2020

In alle vestigingen van Bibliotheek Den Haag kunnen bezoekers niet alleen gebruik maken van het wifi-netwerk van de bibliotheek maar ook van Publicroam. Gebruik van dit netwerk is gratis, eenmalige aanmelding is wel vereist.

Bekijk details van Extra wifi-netwerk in de bibliotheek

• Bibliotheek Den Haag presenteert toekomstvisie

24 september 2020

De Bibliotheek Den Haag is meer dan boeken alleen. In de toekomst zal de Haagse bibliotheek nog belangrijker worden als een ontmoetingsplek met tal van activiteiten voor jong en oud. Dit staat te lezen in de vandaag gepresenteerde Beleidsvisie Bibliotheek in Beweging 2021-2025. Babylezen, taalcursussen, huiswerkbegeleiding, debattraining, studie, onderzoek, cursussen, lezingen en optredens. Jaarlijks komen in totaal 2.6 miljoen bezoekers naar de Haagse bibliotheken. Dat maakt Bibliotheek Den Haag...

Bekijk details van Bibliotheek Den Haag presenteert toekomstvisie

• Venstertijden Bibliotheek Den Haag voor kwetsbare groepen

23 september 2020

Bibliotheek Den Haag stelt m.i.v. zaterdag 26 september 2020 venstertijden in voor kwetsbare groepen. Vanaf dat moment kunnen kwetsbare groepen iedere zaterdagochtend, in elk stadsdeel, terecht tijdens een extra openingsuur.

Bekijk details van Venstertijden Bibliotheek Den Haag voor kwetsbare groepen

• Buurtbibliotheek Benoordenhout maakt plaats voor opvang coronapatiënten

16 september 2020

In verband met het coronavirus moet buurtbibliotheek Benoordenhout vrijdag 18 september helaas opnieuw tijdelijk de deuren sluiten.

Bekijk details van Buurtbibliotheek Benoordenhout maakt plaats voor opvang coronapatiënten

• Robert van Asten geeft startsein verbouwing bibliotheek Bouwlust

31 augustus 2020

De Haagse gemeenteraad besloot eerder om weer een bibliotheek in Bouwlust te openen na de succesvolle handtekeningenactie van wijkbewoners onder leiding van Kristen de Winter, en diverse inspanningen van organisaties in de wijk. Maandagmiddag 31 augustus was het zover! Wethouder Robert van Asten gaf het startsein voor de verbouwing van de nieuwe bibliotheek. Hij deed dat in klein gezelschap, in verband met de maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Bekijk details van Robert van Asten geeft startsein verbouwing bibliotheek Bouwlust

• Openingstijden Centrale Bibliotheek, Escamp, Scheveningen en Segbroek weer verruimd

30 augustus 2020

Goed nieuws: vanaf maandag 31 augustus hanteren de Centrale Bibliotheek en de bibliotheken Segbroek, Escamp en Scheveningen hun vertrouwde openingstijden weer. De overige bibliotheken zullen, als dat mogelijk is, begin oktober terugkeren naar de openingstijden die u gewend bent. We houden u uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen.

Bekijk details van Openingstijden Centrale Bibliotheek, Escamp, Scheveningen en Segbroek weer verruimd