Resultaat 1 - 10 (van 34)

• 100 e-books beschikbaar in de nieuwe ThuisBieb app.

7 april 2020

De ThuisBieb is geopend! Vanaf nu kun je genieten van 100 gratis e-books. Voor kinderen én volwassenen.

Bekijk details van 100 e-books beschikbaar in de nieuwe ThuisBieb app.

• Bibliotheek Den Haag verlengt sluitingsperiode

1 april 2020

Bibliotheek Den Haag volgt de ontwikkelingen rond het Coronavirus voortdurend. Eerder al sloot zij net als andere publieke locaties haar deuren, om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. De regering maakte 31 maart tijdens een persconferentie bekend dat de maatregelen met betrekking tot het Coronavirus verlengd worden tot en met 28 april. In het verlengde hiervan blijft Bibliotheek Den Haag helaas ook langer dicht, vooralsnog tot en met dinsdag 28 april.

Bekijk details van Bibliotheek Den Haag verlengt sluitingsperiode

• Bericht van directeur Paul Broekhoff

24 maart 2020

Maatregelen om de verspreiding van het nieuwe Coronavirus tegen te gaan, volgden elkaar in rap tempo op. Bibliotheek Den Haag moest helaas haar deuren sluiten om de veiligheid van u - onze bezoekers -, de medewerkers en iedereen om ons heen zo veel mogelijk te waarborgen.

Bekijk details van Bericht van directeur Paul Broekhoff

• Tips voor thuis

20 maart 2020

Bibliotheek Den Haag moest uit veiligheidsoverwegingen na de maatregelen van het kabinet helaas ook de beslissing nemen om dicht te gaan, vooralsnog tot en met dinsdag 28 april. Hoe alles zich verder ontwikkelt is onzeker, maar we laten u natuurlijk niet in de steek! In dit bericht vindt u online tips voor thuis.

Bekijk details van Tips voor thuis

• Vestigingen Bibliotheek Den Haag gesloten

15 maart 2020

Bibliotheek Den Haag volgt de ontwikkelingen rond het Coronavirus voortdurend. Het kabinet besloot als aanvullende maatregel alle scholen, kinderopvang, horeca en sportclubs te sluiten vanaf maandag 16 maart tot en met dinsdag 28 april. Bibliotheek Den Haag sluit in het verlengde hiervan, naast de Centrale Bibliotheek, nu ook al haar wijkvestigingen tot en met dinsdag 28 april. Ook de studiezaal van het Haags Gemeentearchief sluit vanaf maandag 16 maart tot en met dinsdag 28 april.

Bekijk details van Vestigingen Bibliotheek Den Haag gesloten

• Bieb070, 2019 in woord en beeld!

5 maart 2020

2,6 miljoen mensen bezochten in 2019 de Haagse bibliotheken. Misschien was u wel een van die bezoekers! Er gebeurde veel: van de Week van de Mediawijsheid tot gratis huiswerkbegeleiding en Nederlands leren. Van bijeenkomsten en uitstapjes rond het thema geschiedenis tot bezoeken van schrijvers. En dat is nog maar het topje van de ijsberg!

Bekijk details van Bieb070, 2019 in woord en beeld!

• Bobbi Eden nieuwe BiebFavoriet van Bibliotheek Den Haag

24 februari 2020

Bobbi Eden is vanaf donderdag de nieuwe BiebFavoriet in alle bibliotheken van Den Haag! De Haagse realityster en schrijfster nam afgelopen donderdag het ambassadeurschap over van Sjaak Bral.

Bekijk details van Bobbi Eden nieuwe BiebFavoriet van Bibliotheek Den Haag

• Gratis hulp bij belastingaangifte

20 februari 2020

De Stichting Belastingwinkel Rotterdam (SBR) houdt in de maand maart spreekuren in negen wijkbibliotheken. Studenten van de SBR helpen u gratis met het invullen van de aangifte inkomstenbelasting.

Bekijk details van Gratis hulp bij belastingaangifte

• Nieuw: PC-pas

14 januari 2020

Bent u geen lid van de bibliotheek en maakt u meer dan 2,5 uur per jaar gebruik van de computers? Dan is een PC-pas iets voor u!

Bekijk details van Nieuw: PC-pas

• Nieuwe bibliotheek voor Bouwlust

11 december 2019

Goed nieuws voor de bewoners van de wijk Bouwlust! Het is bewoners en organisaties gelukt om een nieuwe bibliotheek naar hun wijk te krijgen. Na de sluiting van de bibliotheek aan de Beresteinlaan (stadsdeel Escamp), hebben bewoners en organisaties uit de wijk het initiatief genomen om te pleiten voor een nieuwe bibliotheek. En met resultaat, volgend jaar zomer wordt in wijkcentrum Bouwlust deze bijzondere nieuwe bibliotheek geopend.

Bekijk details van Nieuwe bibliotheek voor Bouwlust